Η αηδία της "είδησης"

Μέχρι τώρα δεν έχω αναρτήσει θέμα με τέτοιο περιεχόμενο. Αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια της ανοχής! Έχει βέβαια και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι, φιλόλογοι, κ.α.) μπορούν να δείξουν στους μαθητές τους (και αυριανούς πολίτες) πώς διαστρεβλώνεται η πληροφορία για χάρη της εξουσίας (προπαγάνδα, Γκαίμπελς και πάει λέγοντας...).


Γιατί ανεβάζω αυτό το βίντεο; Για να διαπιστώσουμε όλοι την υποκρισία, τη διαστρέβλωση και το ψέμμα της (καθεστωτικής) εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Δείτε το βίντεο και διαβάστε και το αντίστοιχο ρεπορτάζ της εφημερίδας.


http://www.youtube.com/watch?v=OWU1yvyV8oI&feature=player_embedded

"ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΚΛΟΙΟ βρέθηκε χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όταν πήγε να δειπνήσει σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής. Οµάδα κατοίκων της Κερατέας που το πληροφορήθηκε, περικύκλωσε την ταβέρνα και άρχισε να τον αποδοκιµάζει σε έντονο ύφος. Τα πνεύµατα οξύνθηκαν όταν κάτοικοι απαίτησαν από τον Θόδωρο Πάγκαλο να αποχωρήσει από την ταβέρνα, αλλά στο µεταξύ κατέφθασε µια διµοιρία των ΜΑΤ υπό την κάλυψη της οποίας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άνοιξε διάλογο µε τους κατοίκους που απαιτούσαν εξηγήσεις για τον ΧΥΤΑ της Κερατέας.

Ο Θ. Πάγκαλος τους εξήγησε τις κινήσεις της κυβέρνησης για την εκτόνωση της κατάστασης και το επεισόδιο δεν είχε άλλη συνέχεια, καθώς οι εξηγήσεις κρίθηκαν επαρκείς και ο Θ. Πάγκαλος επέστρεψε στην παρέα του για ν’ απολαύσει τα παϊδάκια που είναι σπεσιαλιτέ της ταβέρνας."
ΤΑ ΝΕΑ, 17 Μαρτίου 2011

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι κάτοικοι πείστηκαν, ζήτησαν συγγνώμη για την παρεξήγηση, η κατάσταση εκτονώθηκε, δεν έπεσε γιαούρτι, απλά άσπρισε η κάμερα με ειδικό εφέ και όλοι ήταν χαρούμενοι. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό για τα παϊδάκια (άλλωστε "μαζί τα φάγαμε") σε ένδειξη ελάχιστης ευχαριστίας για τις ειλικρινείς και αφιλοκερδείς υπηρεσίες αυτού και της παρέας του προς όφελος του έθνους.

Σχόλια

  1. Είναι πραγματικά γελοίο... Ο Πάγκαλος πάλι απέδωσε το κράξιμο στο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και στο Παρίσι. Βγήκαν βέβαια οι φοιτητές και τον διέψευσαν, αλλά τα λόγια και τα γραπτά τους τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Πάλι τώρα τα ίδια. Διαβάστε παρακάτω τι λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι.
    http://antixyta.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έμμηνος ρύση και Θεία Κοινωνία

Η ομιλία μου στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 (2013)

Η θλιβερή εικόνα των μαθητών της Γ΄ Λυκείου

Απασφάλιση θεολόγου…

Οι Τρεις Ιεράρχες στα σκουπίδια….

Το «δικαίωμα» των καταλήψεων

Μεταξύ θεολόγων ειλικρίνεια…

Συζητώντας με έναν κομπλεξικό (…περί θρησκείας)

Θεέ μου, είσαι άδικος….

Γράμμα στον Ιούδα…